Magazin centrale Motan si Buderus - Distribuitor autorizat - HIT REAL CONSULTING SRL - 0724392883 / 0314256377

Cupon extindere garantie Buderus cu 2 ani pana la 5 sau maxim 7 ani

Mai multe poze

Cupon extindere garantie Buderus cu 2 ani pana la 5 sau maxim 7 ani
200,00 RON

Disponibilitate: In stoc

CUPON EXTINDERE GARANTIE BUDERUS CU 2 ANI - LIVRARE IN 24 ORE (exclusiv Duminica si sarbatori legale)*. Oferta este valabila numai pentru centralele murale in condensare Buderus achizitionate in intervalul 01.01.2021 - 31.12.2021, in limita stocului disponibil. Valoarea unui cupon este 200 lei inclusiv TVA.


Prin intermediul cupoanelor de garantie se poate perioada de garantia cu 2 sau 4 ani a centralelor termice murale Buderus in condensare:
- in cazul in care oferta centralei termice Buderus dorita include 3 ani garantie standard se poate achizitiona 1 cupon cu extindere pana la 5 ani de garantie sau maxim 2 cupoane cu extindere pana la 7 ani de garantie
- in cazul in care oferta aferenta centralei termice Buderus dorita include 5 ani garantie standard se poate achizitiona maxim un cupon cu extindere pana la 7 ani de garantie


Cuponul trebuie activat la data punerii in functiune si trebuie prezentat firmei de service autorizate Buderus care va efectua aceasta operatiune. Nu se poate activa ulterior acestei operatiuni.


In fotocopie este prezentat un cupon, fata/verso. Va recomandam sa cititi cu atentie conditiile de garantie extinsa. De asemenea va recomandam sa achizitionati cuponul / cupoanele impreuna cu centrala termica.


* in cazul in care comanda se face de L-V pana in ora 16.00; nu ne asumam intarzierile survenite din cauza firmelor de curierat FAN COURIER / SAMEDAY cu care avem contract.

Descriere
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Putere incalzire Nu
Putere acm Nu
Combustibil Gaz - condensatie
Tip centrala Condensatie
Garantie 2 ani
Livrare 2 zile lucratoare
Inaltime Nu
Latime Nu
Adancime Nu
Manufacturer Buderus
Culoare Nu
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.