Promotie: 5 ani garantie pentru centralele termice conventionale BUDERUS de 24 KW

Buderus ofera garantie de 5 ani pentru centrala termica Buderus Logamax U042K – 24KW cu functionare pe incalzire si preparare instanta de apa calda menajera.U042 + 5 ani garantie buderus

Promotia este valabila pentru modelul enumerat mai sus, achizitionat incepand cu data de 01.08.2014 si nu mai tarziu de 31.12.2014, in limita stocului disponibil. Garantia decurge de la data Punerii in Functiune cu conditia ca PIF-ul sa fie realizat in termen de 6 luni de la data livrarii echipamentului. In cazul in care acest termen este depasit, din garantie se va scadea fiecare zi de depasire. In plus, beneficiezi si de un cronotermostat wireless care se ofera cadou pentru fiecare model achizitionat.

Mai multe detalii cu privire la aceasta promotie regasiti pe site-ul nostru www.b-mag.ro

GARANTIE BUDERUS – 5 ANI

 

10 thoughts on “Promotie: 5 ani garantie pentru centralele termice conventionale BUDERUS de 24 KW

  1. iurie

    In cazul apei dure (chiar daca exista filtre) dar fara instalatie complexa pentru dedurizare eventuala infundare cu calcar este acoperita de catre garantie?
    Buderus Logamax U042K – 24KW este o solutie buna pentru apa dura sau mai degrba trebuie cautata un alt tip de centrala (ex:incalzire in placi)?

    Reply
    1. Romica

      Tot ce tine de factori externi ce pot dauna functionarii si exploatarii unei centrale termice ( calitatea apei, curent, gaz, interventia unei persoane nespecializate, etc ) nu fac obiectul garantiei, indiferent de marca centralei pe care o ai. Asa, ca te mai intelegi tu cu service-ul ca sa inchida ochii e altceva.
      Schimbatoarele in placi colmateaza mai repede decat unul bitermic si sunt si mai dificil de curatat.
      Din cate vad ai probleme cu apa. De ce nu pui mana sa rezolvi aceste probleme. Faci o analiza la apa si dupa aia te duci cu buletinul de analiza la un specialist si el iti spune exect de ce ai nevoie ( statie dedurizare, dizolvator electronic de calcar, filtru magnetic anticalcar sau altceva )

      Reply
  2. Andrei

    Ce inseamna “interventia unei persoane nespecializate” ca factor extern?
    Daca as cumpara o centrala de la Dvs, cine va asigura service-ul in garantie? Sunt din Iasi, aici cu cine lucrati direct?
    Multumesc.

    Reply
  3. iurie

    Romica: “Schimbatoarele in placi colmateaza mai repede decat unul bitermic si sunt si mai dificil de curatat.”
    Eu am inteles ca mai degraba se recomanda schimbatoare in placi pentru apa dura, probabil pentru ca sunt mai ieftin de inlocuit.
    O instalatie de dedurizare costa mai mult decat centrala.
    Probabil ca problema trebuie rezolvata la sursa, adica la distribuitorul de apa.
    Poate acesta fi dat in judecata ca furnizeaza apa care strica instalatiile?
    Renel stiu ca isi asuma pagubele datorate fluctuatiilor de curent.

    Reply
  4. Alexandru Holly

    centrala logamax U042 cu vechime 7 ani , am o problema cu apa caldă …uneori “porneste” foarte târziu sau după ce apăs “restart” .nu apare nici un cod de eroare sau rareori a doua linie . Am verificat tubulatura evacuare gaze , este liberă , cu capacul camerei de ardere îndepărtat flacara se aprinde imediat …presiunea apei este OK, stau la parterul unei vile , am curățat aeratorul de la baterie . O posibilă sugestie ? Multumesc

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *